Despre Hotel Nevis

Situat aproape de centrul orasului si la cinci minute de principalul centru expozitional din Oradea, Hotel Nevis este locatia ideala pentru cazare cand sunteti in Oradea.

 

Atât pentru călătorii de afaceri sau în interes personal, la Hotel Nevis veți găsi de fiecare dată un ambient plăcut și servicii de calitate. Oaspeții noștri vor profita de zona liniștită în care se află hotelul, fiind în același timp la scurtă distanță de Primăria orașului, de principalele zone comerciale și de aeroport.

Hotelul nostru dispune momentan de 63 de camere și 3 apartamente pentru cazare, precum și de un Centru Wellness & SPA în incintă cu servicii complete SPA și remodelare corporală. 

În 2011, Hotel Nevis si-a marit capacitatea de cazare prin 42 de spații dotate și mobilate la standarde de 4 stele. Toate camerele din aripa nouă sunt dotate cu instalație de climatizare, televizor, minibar si conexiune internet wireless.

Pe lângă cele 42 de camere amenajate și mobilate la standarde de 4 stele, oaspeții hotelului sunt invitați să se relaxeze la Centrul Wellness & SPA din interiorul hotelului. Aici puteți să uitați de grijile de peste zi la o ședință de masaj sau la una dintre saune - baie de aburi, aromasauna și Old Sauna. Centrul Wellness & SPA vă așteaptă și cu tratamenete faciale și de remodelare coprorală, dușuri de senzație, duș Vichy, piscina interioară, jacuzzi  .

SC Nevis Trade SRL a desfasurat un proiect de extindere a hotelului Nevis. Proiectul denumit "Extindere hotel NEVIS in localitatea Oradea, judetul Bihor" a fost implementat prin intermediul unei finantari nerambursabile acordate prin Regio-Programul Operational Regional 2007-2013, Axa Prioritara 5 "Dezvoltarea durabila si promovarea turismului", Domeniul Major de Interventie 5.2 "Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale si a cresterii calitatii serviciilor turistice."

Prin aceasta extindere s-au realizat inca 42 de spatii de cazare dotate si mobilate la standarde de 4* si un Centru Wellness & SPA compus dintr-o piscina interioara, jacuzzi, dusuri de senzatie, baie de aburi, Bio Sauna, Old Sauna, dus Vichy, sala de fitness, remodelare corporala, masaj, impachetari."

Hotel Nevis va pune la dispozitie si 21 de camere și 3 apartamente la standarde de 3 stele. Atât camerele, cât și apartamentele sunt mobilate modern, oferind oaspeților săi un interior comfortabil. Atmosfera și calitatea aerului din încăpere pot fi ajustate in funcție de dorințele oaspeților, camerele fiind dotate cu instalație de aer condiționat. Pe lângă aceasta, toate camerele sunt echipate cu telefon, cablu TV  (cu 42 de canale), internet și minibar.

Ora de check-in: 14:00
Ora de check-out: 12:00

 

Cazare Oradea| Wellness & Spa| Restaurant Orhideea By Nevis| Nunti| Conferinte| Contact|

410264 Oradea, Romania, Str. Lapusului nr. 2
Tel.: +40 751.057.709, Tel.: +40 259.407.970, Fax: +40 259.407.971
Email: office@hotelnevis.ro