Cum ajung la Hotel Nevis Oradea?

Va punem la dispozitie harta cu localizarea hotelului precum si detalii cum sa ne gasiti

Sositi din directia Arad sau Aeroportul Oradea

Din directia Arad veti ajunge in Oradea pe drumul european E671, in calea Aradului si veti urma directia spre strada Onestilor. Hotelul nostru se afla localizat la intersectia dintre strada Onestilor si strazile Lapusului si Tudor Vladimirescu. Accesati aici harta cu traseul.

Sositi din directia Ungaria

Veti traversa granita pe la Bors si veti urma Soseaua Borsului pana la podul CFR spre bulevardul Dacia in linie dreapta. Dupa podul CFR va veti incadra pe banda din dreapta si veti parasi soseaua Borsului ajungand pe drumul de centura. Veti trece podul peste Crisul Repede, veti ajunge la un sens giratoriu si veti tine directia de mers inainte. La urmatoarea intersectie o veti lua la stanga pe strada Mestesugarilor urmand ca la prima bifurcatie sa o luati usor la stanga pe strada Lapusului. Ne veti gasi pe dreapta la aproximativ 500m. Accesati aici harta cu traseul.

Sositi din directia Cluj

Daca sositi din directia Cluj-Napoca, intrati in Oradea pe Calea Clujului, in zona industriala a orasului. Trebuie sa urmati Calea Clujului pe malul Crisului Repede pana sensul giratoriu de la intersectia strazii General Magheru cu strada Independentei si Calea Clujului. La sensul giratoriu, mergeti tot inainte pe Strada Independentei, facand usor stanga si urmand curba strazii la dreapta. Va incadrati pe partea dreapta a drumului si pastrati aceasta incradrare la bifurcatia de la capatul strazii Independetei. Megeti tot inainte, trecand de Primarie si intrati pe strada Tudor Vladimirescu. Continuati inainte si treceti de intersectia cu bulevardul Decebal. Dupa sensul giratoriu de la capatul strazii Tudor Vladimirescu, veti gasi, pe partea stanga, Hotelul Nevis. Accesati aici harta cu traseul

Cazare Oradea| Wellness & Spa| Restaurant Orhideea By Nevis| Nunti| Conferinte| Contact|Protectia datelor

410264 Oradea, Romania, Str. Lapusului nr. 2
Tel.: +40 751.057.709, Tel.: +40 259.407.970, Fax: +40 259.407.971
Email: office@hotelnevis.ro